23 Sep 2012

macro time !

Assalammualaikum alls !

salam bahagia suma ^^

i'm here just want to share this picture.it about macro picture :) cehh..bi berbagai. hehe.alang2 tyra terjenguk kejap dekat blog ni tyra nk kongsilah dengan korang gambar yang diambil dengan AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G. yang ni sure2 lah parent tyra yang beli.tyra miskin jew..x mampu lagi..hehe = _=' 

by the way, LET




n enjoy ^^



: lighting my life :
pokok hutan yang tyra snap time nature walk.time ni department photo ada buat lawatan study.

: i'm run : p/s: semut ni yang cakap ok!

*special edition for my sour*
--ros merah--




just for you ok,my sour ^^
tapikan,masam sy mna sesuai dengan wangi neh,sesuai dengan bucuk jea.hehe

Yeah,pelikkan.gambar jea penuh.dh takda ceta targis,touching2 dah kan? yeah,tyra ini aq.aq minat 'photo' bukan sebab sekarang zaman dlsr, tapi kerana amik gambar jiwa aq,jiwa tyra. so harap korang boleh terimalah ^^  photographer bukan sekadar minat tapi jua inshaAllah future tyra..okeh.sampai sini saja.tunggu coming soon punya cerita ok..! 



bye2. nite



1 comment:

..commentHtml/>

Assalammualaikum!
Komen di sini OK!
Thanks sudi blogwalking ^_^

 
 photo q13_zpsop67oge3.png