20 Mar 2016

First Award From Zulfa Online Diary

Assalammualaikum.

First nak cakap, Alhamdulillah untuk award ini. Acewaahh dah macam award meletop era dah. siap ada dua orang pemenang lagi.hihi.  Semuanya sebab tira la join segmen ni saat2 akhir semalam. Maafkan saya eh baru semalam line internet available dekat kolej. Sebelum ni pakai YES macam siput mati ja.Btw, ini semua hasil kreatif Leya Yeolly jugak yang mencantik dan mewujudkan blog idaman gituu. Tu pun sebab menang giveaway jugak tau. Alhamdulillah syukur rezeki dariNya. Kalau berkenan untuk mengedit blog bolehlah tempah pada Leya ok. Konfem korang akan puas hati. Insha Allah. 


2 comments:

..commentHtml/>

Assalammualaikum!
Komen di sini OK!
Thanks sudi blogwalking ^_^

 
 photo q13_zpsop67oge3.png